Wij werken samen met:

Avouch IT Recruitment werkt nauw samen met een aantal partners bij het uitvoeren van haar bemiddelingsactiviteiten.

Otys® Recruitment Software

OTYS heeft jarenlange expertise in recruitment software en biedt een volledig pakket voor werving & selectie, uitzendbureau's, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Met 5 kantoren en meer dan 100 medewerkers zijn zij niet alleen de grootste van Europa, maar beschikken hierdoor ook over een zeer breed kennispalet. Avouch is ‘Ambassador of Otys’ en gebruikt al sinds 2003 Otys als belangrijkste business applicatie.

Neem contact met ons op

Insights® Discovery

Insights Discovery gebruikt een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel om inzicht te krijgen in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. We meten deze voorkeuren aan de hand van een korte online vragenlijst. De antwoorden daarop resulteren onder meer in een persoonlijk profiel van tenminste 20 bladzijden, waarin de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht. Het profiel laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen. Avouch beschikt over gecertifieerde trainers.

Neem contact met ons op

Onbekende helden

Avouch maakt zichtbaar dat zij zich inzet voor veteranen, beide partners zijn oud-militair en tonen op deze wijze hun waardering.

Bezoek de website

Business ITScan / ITS Teamwork

Avouch Management Search

Kendall Life Languages Profiel (KLLP™)

Het Kendall LIFE Languages Profiel (KLLP™) is de naam van het Communicatie Analyse Tool van LIFE Languages™. De gemeenschappelijke naam is LIFE Languages™. Het profiel meet 7 verschillende communicatiestijlen (de 7 LIFE Languages). In totaal worden tweeëndertig communicatiefactoren in beeld gebracht. Het is nadrukkelijk geen test, zoals een psychologische test of een persoonlijkheidstest, maar een samengesteld profiel waarin de individuele communicatie inzichtelijk wordt gemaakt. Avouch beschikt over gecertifieerde trainers.

Neem contact met ons op

Rietveld Advisseurs

Business IT Scan®