Wat doen we?

Werving en Selectie

Avouch IT Recruitment werft kandidaten met een Bsc of Msc level werk- en denkniveau, die over een bewezen reeks aan ‘wapenfeiten’ beschikken en toe zijn aan een volgende loopbaanstap. Zij hebben de ambitie zich verder te ontwikkelen en zullen met hun ervaring en expertise in staat zijn om een succesvolle bijdrage aan uw organisatie te leveren.

Wij ontzorgen u volledig; vanaf het allereerste begin tot en met het presenteren van de door ons geselecteerde kandidaten. Desgewenst voeren wij ook het vervolgproces met betrekking tot de selectie- en benoemingsgesprekken uit binnen uw organisatie, inclusief een assessment.

Allereerst luisteren we natuurlijk vol aandacht naar uw vraagstelling en behoefte, waardoor wij samen met u de juiste strategie kunnen bepalen en daardoor de geschikte kandidaten weten voor te stellen. Dit kan op verzoek ondersteund worden door een assessment, waarbij specifiek wordt ingezoomd op de soft skills die nodig kunnen zijn om een juiste invulling te geven aan uw beschikbare positie. Onze gespecialiseerde en integere manier van aanpak en jarenlange ervaring hebben al tot vele succesvolle matches geleid.

Na succesvolle bemiddeling….

Kunt u de geplaatste kandidaat ook door ons laten begeleiden/coachen. Of, zoals u wilt, het hele team en het management. Kijk op www.avouch-managementsearch.nl en ontdek wat we u daarvoor te bieden hebben. De associates van Avouch Management Search beschikken over een schat aan ervaring en inzichten op gebied van teambuilding, (team) coaching, training en talent ontwikkeling.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en diensten die we u kunnen bieden op het gebied van IT Recruitment?

We gaan graag een gesprek met u aan. U kunt ons bereiken op: +31 33 4 690 117